PRESS RELEASE

19.11.2019

Med sit 2. opkøb i 2019 opruster Geia Food i Norge

I maj 2019 købte Geia Food virksomheden Danton Trading, den førende danske importør af græske produkter. Nu er de klar med endnu et opkøb; denne gang en norsk handelsvirksomhed, BM Food AS.

CEO i Geia Food, Claus Ravnsbo udtaler:
”Siden 2015 har udviklingen af Geia Food i Norge overgået vores forventninger, og vi har naturligvis løbende orienteret os om hvilke aktører, der kunne komplementere vores forretning. Med opkøbet af BM Food cementerer vi vores position på det norske marked og får tilgang af både kompetencer og spændende brands”. 

Forstærkning inden for fersk kød, kolonial og kølevarer
BM Food har siden etableringen i 1985 specialiseret sig i at importere og sælge fødevarer på det norske marked inden for produktkategorier som fersk kød, kolonial og kølevarer.

Over de senere år har virksomhedens fokus rettet sig mere over mod detailhandelen, hvor selskabet i dag repræsenterer og sælger velkendte brands som Maldon salt, Beyond Meat, Petti tomatprodukter og Rummo pasta. De primære kunder er de norske detailkæder samt ledende aktører inden for industri- og foodservicesegmentet. 

Efter opkøbet vil den samlede omsætning for Geia Food i Norge være på ca. 300 mio. DKK.

Erfarent norsk team giver unik position
Den administrerende direktør og medejer af BM Food, Øyvind Simonsen, fortsætter som indkøbsdirektør og aktionær i Geia Food i Norge. Han skal sammen med den øvrige ledelse udgøre et slagkraftigt team med mere end 75 års samlet erfaring inden for konceptudvikling og indkøb af fødevarer samt detailhandel.

Om den nye organisation i Norge udtaler Claus Ravnsbo:
”Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til en lang række nøglemedarbejdere fra BM Food, som alle fortsætter deres virke hos os. Sammen med hele vores dygtige norske team står vi særdeles godt positioneret for at skabe yderligere værdi for vores kunder og samarbejdspartnere i de kommende år”, fastslår Claus Ravnsbo.

Gennemførelsen af transaktionen er betinget af endelig godkendelse fra de norske konkurrencemyndigheder.

Kontakt vedr. denne pressemeddelelse:
Claus Ravnsbo, CEO, Geia Food, tlf. +45 29 99 18 21

 

Find your local market expert

In Geia Food we are always looking for new and interesting products to launch into the Nordic Countries. We have a long experience and we would like to share this with you.

If you are interested in knowing more please contact our local purchase and sales representatives.