PRESS RELEASE

29.05.2018

Geia Food i svensk opkøb

Geia Food A/S har købt den svenske handelsvirksomhed Tilab International AB.

Tilab har gennem årene specialiseret sig i at importere og sælge mejerivarer og ost til de svenske detailkæder, og er også aktiv inden for foodservice og industri. Over de seneste 5 år har virksomheden været på en imponerende vækstrejse, og forventningen til årets omsætning ligger på ca. 250 mio. SEK.

“Geia Food har været på det svenske marked siden 2010, hvor hovedfokus har været at sælge frosne fødevarer. Med opkøbet af Tilab får vi skabt os en adgang til de svenske detailkunder inden for mejeri- og ostekategorien, som begge er store og vigtige kategorier for os i såvel Danmark som Norge. Vi ser derfor nogle oplagte forretningsmuligheder på tværs af markederne vi opererer på, hvor vi med en øget indkøbskraft vil kunne skabe endnu mere værdi for vores kunder – ikke blot i Sverige, men også i Danmark og Norge,” siger CEO i Geia Food Claus Ravsnbo.

Tilab er beliggende i Karlstad og beskæftiger i alt 11 ansatte, heraf 5 på eget lager. Virksomheden sælger primært Private Label produkter og er derudover også distributør af diverse Packers Brands.

“Opkøbet af stor strategisk vigtighed for os, da vi med dette cementerer vores position på det svenske marked, og nu bevæger os mod en samlet svensk omsætning tæt på 400 mio. SEK. Vi har gennem længere tid søgt efter relevante opkøbsmuligheder i Sverige og har med Tilab fundet en virksomhed, der deler vores vision og forretningsfilosofi. Opkøbet giver os et godt afsæt for yderligere skandinaviske ekspansion, hvor Sverige spiller en nøglerolle,” lyder forventningen fra Geia Foods CEO Claus Ravnsbo.

Kontakt vedr. denne pressemeddelelse:
Claus Ravnsbo, CEO, Geia Food, tlf. +45 29 99 18 21

Find your local market expert

In Geia Food we are always looking for new and interesting products to launch into the Nordic Countries. We have a long experience and we would like to share this with you.

If you are interested in knowing more please contact our local purchase and sales representatives.