Indkøbskoordinator, Skælskør

Kan du være omdrejningspunktet uden at blive rundtosset?

Stortrives du med at være tovholder og sørge for at samle trådene, så projekterne kommer i mål? Og motiveres du af at give den bedste sparring og support til de involverede kollegaer og eksterne samarbejdspartnere?

Så kan det være dig, vi leder efter!

JOBBET

Vi søger lige nu en indkøbskoordinator til indkøbsteamet i Skælskør, hvor din fornemste opgave er at være bindeled mellem indkøber, Salgs-, Kvalitet- og Supply Chain afdeling samt vores leverandører i det meste af verden. Som midtpunktet er du projektleder for produktlanceringer.

Arbejdet består i at planlægge, koordinere og udvikle emballagen til de færdigpakkede fødevarer til det danske detailmarked.

På sigt er planen, at du får ansvaret for en fast kategori af fødevarer, hvor du derved får mulighed for at specialisere dig og opbygge de gode og tillidsskabende relationer med både kollegaer og leverandører.

Øje for detaljen og et stort overblik ligger naturligt i dit DNA og er afgørende faktorer for succes i stillingen som indkøbskoordinator i Geia Food A/S. Du har mange projekter i gang på én gang, hvorfor struktur og omhyggelighed ligeledes er vigtig.

Hovedparten af de leverandører du samarbejder med, er udenlandske. Derfor foregår størstedelen af kommunikationen på engelsk.

Kommer du ikke med erfaring fra fødevarebranchen, så fortvivl ikke. Geia Food A/S er IFS certificeret, hvilket betyder, at der arbejdes efter klare retningslinjer og instruktioner. Alt sammen noget du kan lære af dine dygtige og hjælpsomme kollegaer, så længe du har viljen til at lære og evnen til at samle trådene.

Efter din introduktionsperiode vil din hverdag – blandt andet! – bestå af følgende opgaver:

 • Indhentning af informationer om produkter og emballager hos leverandører – herunder koordinering af vareprøver og priser i tæt samarbejde med Geia Food A/S’ øvrige afdelinger.
 • Vareoprettelse og vedligeholdelse af stamdata i Microsoft Business Central 365 og EffectLauncher.
 • Daglig sparring med indkøber om produkter, emballage- og produktudvikling.
 • Emballagestyring med leverandører og kunder.
 • Reklamationshåndtering.

 

DIN BAGGRUND:

Du har nogle års erfaring, gerne fra en handelsvirksomhed, så du kender til tempo, behovet for daglig tilpasning i opgaver og forventninger til deadlines.

Derudover kan du nikke genkendende til, at:

 • Du trives i et travlt, dynamisk arbejdsmiljø.
 • Du har gode kommunikationsevner.
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
 • Du har en stor portion mod på at kontakte leverandører i hele verden – på telefon, Teams eller mail.
 • Du følger tingene til dørs, også selvom du skal rykke for svar for 3., 4. eller måske 5. gang.
 • Du har gode evner for prioritering og systematisk opgaveløsning.
 • Du er detaljeorienteret, og du sætter en ære i at gøre tingene rigtigt første gang.
 • Du behersker IT på fornuftigt niveau, er skarp i Office pakken og har måske erfaring med grafiske programmer (Adobe CS-pakken).
 • Du er ikke bange for at smøge ærmerne op og hjælpe dine kollegaer, når de har behov for det.

 

DU TILBYDES

En attraktiv stilling i en spændende virksomhed. Geia Food A/S har et uformelt, åbent og seriøst arbejdsmiljø med plads til godt humør og glæde på arbejdspladsen. Firmaet tilbyder frokost-, frugt- samt massageordning. Du vil ligeledes få stillet bærbar PC og mobiltelefon til rådighed. Lønnen forhandles individuelt og modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer. Sundhedsforsikring og pension er inkluderet.

OM VIRKSOMHEDEN

Geia Food A/S er en af Nordens førende leverandører af fødevarekoncepter til detailmarkedet inden for kategorier som køle- og kolonialvarer, dybfrost samt drikkevarer. Geia Food A/S er en virksomhed i kraftig vækst med over 160 ansatte i 4 lande der omsætter for over 2 mia. DKK i Danmark, Norge og Sverige.

Et stærkt kundefokus, solide partnerskaber med leverandører og konstant fokus på innovation og eksekvering er grundpillerne i virksomheden. Men også internt er værdierne klart definerede, og Geia Food A/S gør alt for at leve op til dem hver dag.

 

Søg stillingen

Find your local market expert

In Geia Food we are always looking for new and interesting products to launch into the Nordic countries. We have a long experience and we would like to share this with you.

If you are interested in knowing more please contact our local purchase and sales representatives.