Supply Chain Coordinator med projektdeltagelse

Geia Food er i kraftig vækst, og derfor udvides Supply Chain afdelingen i Aalborg med en Supply Chain Coordinator, der udover de daglige driftsopgaver skal bruge en stor del af sin tid på projektdeltagelse i Geia Food. Der er mange projekter på tegnebrættet, og det første store projekt er udskiftning af Geia Food’s ERP-system. Har du lyst til at være Supply Chain afdelingens repræsentant i ERP projektet samtidig med at du deltager i den daglige drift er denne kombi-stilling sikkert noget for dig.

Supply Chain afdelingen i Aalborg består af et velfungerende og engageret team på ti medarbejdere, som har et samlet ansvar for disponering af forskellige fødevarer til en række store strategiske kunder samt opfølgning på KPI’er på bl.a. leveringssikkerhed og lagerbinding. Afdelingen har snitflader til hele koncernen på tværs af afdelinger og landegrænser, hvorfor du skal kunne lide at have en bred kontaktflade.

 

JOBBET

Dine primære driftsopgaver:

Din hovedopgave bliver at sikre at kunderne, der primært er de danske detailhandelskæder, får deres varer leveret rettidigt og i den rigtige mængde. Du får ansvaret for de samlede Supply Chain aktiviteter for en varekategori, og du vil samtidig være ansvarlig for disponeringen på kategorien. Du kommer til at arbejde med:

  • Disponering og planlægning af produktkategoriens vareflow til kundernes sortiment og kampagner
  • Daglig kommunikation med samarbejdspartnere; kunder, lagre, leverandører og transportører
  • Tværorganisatorisk problemløsning i koordination med øvrige afdelinger til sikring af effektiv drift
  • Håndtering af dead stock og udløbsvarer

Dine opgaver som projektdeltager:

Du bliver en af Supply Chain afdelingens repræsentanter i forskelligartede udviklingsprojekter. Geia Food er en virksomhed i rivende udvikling, både hvad angår virksomhedens størrelse og omsætning, men også i forhold til udvikling af systemer og proccesser Der stræbes hele tiden efter at gøre tingene smartere og lettere således at alle processer i sidste ende skaber værdi for kunderne. Derfor igangsættes der konstant mange forskellige udviklingsprojekter i Geia Food.

Det første store projekt, du bliver involveret i bliver udskiftning af Geia Foods ERP system. Dette projekt igangsættes i første kvartal 2022 og forventes at fylde al din projekttid hele 2022. Herefter vil du indgå i andre udviklingsprojekter, der skal have projektdeltagelse fra Supply Chain afdelingen.

Arbejdstiden er 37 timer, og du vil arbejde på Fuglevænget 9 i Aalborg.

 

PERSONEN

Du har en relevant uddannelse inden for Supply Chain med et resultat over middel. Du er enten nyuddannet eller du har efter endt uddannelse et par års erfaring med Supply Chain. Du er talstærk, du er fortrolig med Excel i dit daglige arbejde, og du har flair og interesse for IT og systemer. Har du tidligere været involveret i udskiftning eller opgradering af ERP system vil det være en fordel. Du mestrer skriftligt dansk og engelsk på et højt niveau.

Derudover kan man sige om dig at:

  • Du kan arbejde med mange bolde i luften og kan bevare overblikket i pressede situationer
  • Du kan håndtere skarpe deadlines, samtidig med at du er holdspiller og en stærk kommunikator
  • Du har erfaring med projektarbejde, og du trives med at udvikle nyt
  • Du er beslutningskraftig, og du har en udpræget “sense of urgency”
  • Du kan arbejde effektivt og løbende se muligheder fremfor begrænsninger
  • Du trives i at arbejde koncentreret med detaljerede opgaver

 

DINE MULIGHEDER

Du får en krævende rolle i en succesfuld virksomhed med ambitiøse vækstplaner. Sammen med dygtige kolleger fra Danmark, Norge og Sverige kommer du til at være central i udviklingen af Geia Foods fremtidige systemer og processer.

Geia Food er en moderne Solution Provider, der altid har kunderne i centrum, og kundernes udfordringer løses inden de bliver til problemer. Virksomheden har en stærk virksomhedskultur hvor ledestjernen er det gode købmandskab og udfordringer bliver løst i et tæt og konstruktivt samarbejde med kolleger på tværs af organisationen.

 

ANSØGNING

Geia Food samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

SØG STILLINGEN

 

Geia Food er en af Nordens førende leverandører af fødevarekoncepter til detailmarkedet inden for kategorier som køle- og kolonialvarer, dybfrost samt drikkevarer. Geia Food er en virksomhed i kraftig vækst og omsætter for omkring 2 mia. DKR i Danmark, Norge og Sverige. Et stærkt kundefokus, solide partnerskaber med leverandører og konstant fokus på innovation og eksekvering er grundpillerne i virksomheden.

 

 

 

 

Find your local market expert

In Geia Food we are always looking for new and interesting products to launch into the Nordic countries. We have a long experience and we would like to share this with you.

If you are interested in knowing more please contact our local purchase and sales representatives.