Administrativ Studie­­medhjælper

Alsidige administrative opgaver i international handelsvirksomhed.
Her har du muligheden for at få et alsidigt og spændende studiejob, hvor du selv er udførende, griber boldene og sætter ting i system med fokus på detaljer.

Studiejobbet giver dig indblik i en dynamisk handelsvirksomhed, hvor der konstant udvikles nye varer, oprettes nye projekter og arbejdes på tværs af vores kontorer i Norden.

JOBBET

Som studiemedhjælper hos Geia Food i afdelingen Group Purchase vil du komme til at arbejde med følgende opgaver:

  • Administrative opgaver på tværs af indkøbsafdelingen
  • Vareoprettelse på tværs af vores produktkategorier
  • Masterdatastruktur og vedligehold af stamdata i Navision
  • Mindre projektopgaver med store krav til detaljegrad
  • Vedligehold af produktkatalog Geia360

Dit arbejdssted bliver Fuglevænget 9 i Aalborg sammen med ca. 50 dygtige og engagerede kolleger.
Du vil referere til Group Purchase Project Manager, og når opgaverne kræver det, får du kontakt med kollegaer på tværs af vores indkøbskontorer i hele Norden.

Som studiemedhjælper vil timantallet være ca. 8 timer om ugen med mulighed for flere timer i perioder. Din første arbejdsdag vil være i marts 2021 eller så hurtigt som muligt.

PERSONEN

For at få succes som studiemedhjælper i Geia Food skal du være læringsparat og kunne arbejde selvstændigt med de opgaver, du får tildelt. Kontoret har et dynamisk miljø, og du skal have et godt overblik over flere oplysninger på én gang, have flair for detaljen og være grundig i dit arbejde. Du er hurtig til at omsætte en instruktion til praksis, og du løser opgaven ud fra den givne information.

I øvrigt er du i gang med en passende uddannelse som f.eks.:

  • Du er bachelorstuderende og på vej mod en kandidatuddannelse, eller du er kandidatstuderende med minimum et år tilbage. Det kunne være cand. merc., cand. com., eller lignende.
  • Du har et højt niveau af både dansk og engelsk, og at du har god talforståelse.

ANSØGNING

Du kan kontakte Group Purchase Project Manager Marianne Friis Mejer på mfm@geiafood.dk for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt.­ Søg stillingen ved at klikke på ”søg stillingen” nedenfor.
Du navngiver din ansøgning med ’Studiemedhjælper’ i feltet ’Nuværende stilling’.

Ansøgningsfristen er 24. marts 2021.

OM GEIA FOOD A/S

Geia Food er en stærk handelspartner med ekspertise inden for frost, køl, kolonial og drikkevarer. Geia Food kender markedet og har en stor knowhow inden for udvikling af fødevarekoncepter til detailhandlen. Med et attraktivt leverandørnetværk, en bred produktportefølje og tilstedeværelse i alle skandinaviske lande skabes forretningsmæssige fordele for både kunder og leverandører. Geia Food A/S supporterer med alt fra idégenerering af nye fødevarekoncepter til emballagedesign og lancering i butik – altid med fokus på ansvarlig innovation, troværdig eksekvering og hurtig vækst.

Læs mere om Geia Food på hjemmesiden: www.geiafood.dk

Find your local market expert

In Geia Food we are always looking for new and interesting products to launch into the Nordic countries. We have a long experience and we would like to share this with you.

If you are interested in knowing more please contact our local purchase and sales representatives.