VI SØGER EN SALES MANAGER

KEY ACCOUNT ANSVAR FOR EN AF DE STØRSTE DETAILKÆDER

Du får ansvar for en af de største aktører i dansk detailhandel indenfor kategorierne: 1) Is 2) Convenience frost 3) Fjerkræ – både kylling og sæson fjerkræ. Du får gode muligheder for at præge udviklingen af kategorierne, og alle kategorier er i vækst. Din tid skal bruges på udvikling og servicering af kunden – ikke på administrativt arbejde. Du bliver en del af et stærkt fagligt team med stor produktviden, og der hersker en uformel kultur med hurtige beslutningsgange.

DINE OPGAVER BLIVER:

    • Udvikling af kunde og kategorier – herunder analysere markedsmuligheder og udarbejde strategier og handlingsplaner
    • Møder og dialog med indkøbere og kategorichefer hos kunde – herunder dialog omkring produkter og sortiment samt forhandling af aftaler
    • Deltage i udviklingsprojekter med kunde, leverandører og kollegaer i indkøb og marketing, samt sammensætte det rigtige produktsortiment
    • Bidrage til optimering af processer og forretningsgange internt og eksternt
    • Sikre at være opdateret inden for de fire kategorier ved besøg på messer, hos leverandører samt gennem orientering i markedet

Den succesfulde kandidat sikrer et godt og konstruktivt samarbejde med indkøbere og kategorichefer hos kunden samt med kollegaer hos Geia Food – primært i salg, indkøb og supply chain. Du bidrager til, at Geia Food skaber værdi for alle parter som bindeleddet mellem producent og detailhandel og sikrer langsigtede samarbejdsrelationer.

PASSION FOR FØDEVARER

Du har erfaring med salg af fødevarer til detailhandlen eller kommer fra detailhandlen med kategori- eller indkøbsansvar for fødevarer. Uanset baggrund er det vigtigt, at du er passioneret omkring fødevarer og interesserer dig for udvikling og trends indenfor området. Du har en god forretningsforståelse og kan sætte dig ind i den fulde værdikæde fra producenten til varen står på hylden i butikken.

Som person er du selvkørende med et stort drive, og du tænker kommerciel forretning, både for Geia Food samt i forhold til langvarige relationer med leverandører og kunder. Du er resultatorienteret, og du er en stærk kommunikator, der kan videreformidle passionen for fødevarer. Det er vigtigt, at du har en struktureret tilgang til dine opgaver, og du bliver ansvarlig for selv at planlægge din dagligdag. Det er ligeledes vigtigt, at din tilgang er teambaseret.

Din bopæl kan være hele landet, og det er nødvendigt, at du er mobil ift. afdelingerne i Aalborg og Skælskør samt ikke mindst møder hos din kunde.

ANSØGNING

Geia Food samarbejder med HansenToft om denne rekruttering. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Majbrit Simonsen på 2628 3821. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Søg stillingen

 

Find your local market expert

In Geia Food we are always looking for new and interesting products to launch into the Nordic countries. We have a long experience and we would like to share this with you.

If you are interested in knowing more please contact our local purchase and sales representatives.