Purchase Coordinator, Aalborg

Geia Food er specialiseret i at udvikle og sælge fødevarer til den skandinaviske detailhandel, enten under egne varemærker eller som private label. Virksomheden har som målsætning at sikre forbrugerne den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser og arbejder tæt sammen med fødevareproducenter i hele verden.

Geia Food er i kraftig vækst, og derfor søges til en nyoprettet stilling endnu en Purchase Coordinator til indkøbsteamet i Aalborg.

Som Purchase Coordinator bliver du det koordinerende bindeled til leverandørerne, og du følger varen fra ideen bliver født til varen afsendes fra leverandøren.

JOBBET

Dit primære ansvar bliver projektstyring på tværs af mange forskellige faggrupper internt og eksternt. Du får den daglige kontakt til leverandører i hele verden, og du bliver ansvarlig for at rigtig mange deadlines mødes. Du bliver en del af et stort Coordinator-team, og du kommer til at arbejde tæt sammen med Head of Purchase på produktkategorien.

Herudover bliver dine opgaver:

  • Daglig kontakt til og samarbejde med leverandører, herunder koordinering og drift af såvel nye som eksisterende produkter, vareprøver, kalkulation af priser m.v.
  • Udarbejdelse af nye varer, herunder styring af emballage i samarbejde med kunder og leverandører
  • Vareoprettelse og vedligehold af stamdata i Navision
  • Reklamationshåndtering
  • Du bliver en del af et internationalt miljø, og du kommer dagligt til at arbejde på dansk og engelsk

PERSONEN

Du har en nyere relevant merkantil uddannelse, og efter endt uddannelse har du måske et par års erfaring fra en lignende stilling som koordinator i et internationalt miljø.

I øvrigt kan man sige om dig at:

  • Du har et kognitivt niveau over middel, hvilket også afspejles i dine eksamensbeviser
  • Du nyder at arbejde selvstændigt og at tage ansvar for dit eget område
  • Du er detaljeorienteret, og du sætter en ære i at gøre tingene rigtigt – første gang
  • Du er i stand til at træffe selvstændige beslutninger og prioritere rigtigt – også i ukendte situationer
  • Du trives i et hektisk arbejdsmiljø, og selv under tidspres arbejder du struktureret og uden fejl
  • Du evner at koordinere og holde mange bolde i luften uden at miste overblikket over deadlines, der ofte er stramme
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau

DINE MULIGHEDER

Du får frihed til selvstændigt at løse dine arbejdsopgaver. Virksomheden har en vækststrategi, og der er særdeles gode udviklingsmuligheder i et uformelt og resultatorienteret miljø. Lønnen forhandles individuelt og modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer. Du indgår i Geia Foods frokost- og frugtordning, og du får stillet bærbar PC og fri mobiltelefon til rådighed.

ANSØGNING

Geia Food samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen, og vedlæg dit CV og dine eksamensbeviser.

Søg stillingen

Find your local market expert

In Geia Food we are always looking for new and interesting products to launch into the Nordic countries. We have a long experience and we would like to share this with you.

If you are interested in knowing more please contact our local purchase and sales representatives.