Geia Food Norge søker Head of Finance

 

OPERATIV HEAD OF FINANCE

Som Head of Finance får du er en variert og faglig utfordrende jobb. Utover ferdigstilling og rapportering av regnskap og prognoser har du ansvar for nye tiltak og prosesser, som får økonomifunksjonen til å jobbe smartere og enda mere effektivt. Du vil få ansvar for ledelse og utvikling av den norske økonomiavdelingen – en velfungerende enhet med 3 medarbeidere. Du går foran i oppgaveløsningen og leder ved å være et godt eksempel.

Stillingen er en del av ledergruppen i Geia Food Norge og rapporterer til Administrerende direktør

Noen av dine ansvarsområder er:

  • Daglig ledelse av økonomiavdelingen i Norge, med ansvar for 3 medarbeidere
  • Være sparringspartner for ledere og medarbeidere i selskapet
  • Månedlige rapporteringer til morselskapet i Danmark
  • Bindeledd mellom konsernfunksjoner innenfor finance og business controlling i Danmark
  • Utfordre på tvers av virksomhetsområdene for å hente ut bedre marginer
  • Forberedelse og koordinering av revisjon
  • Videreutvikling og forbedring av selskapet og prosesser
  • Videreutvikling og forbedring av interne kontroller
  • Debitor- og kreditorstyring
  • Fakturering, herunder lager inn- og ut
  • Avlastning av teamet i hektiske perioder
  • Kommunikasjon med offentlige myndigheter
  • Ad hoc.

DIN BAKGRUN

Din bakgrunn er 3-5 års erfaring fra en lignende stilling, gjerne fra retail/fmcg. Gjerne også fra et konsernselskap med internasjonale aktiviteter. Da stillingen inneholder ledelsesansvar, forventes det at du har erfaring med ledelse og utvikling av medarbeidere. Du har god regnskapsforståelse, er god til at kommunisere ditt budskap og benytter din innsikt til proaktivt å guide og understøtte dine kolleger. Det vil være nødvendig med et utpreget controllergen.

Du behersker norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, har god erfaring med konsernrapportering og er skarp i systemer – gjerne i Microsoft 365 plattformen (Business Central/Power BI/Office pakken)

SOM PERSON

Som person er du ansvarlig og selvstendig. Du har en naturlig interesse for optimering og er analytisk sterk. Som Head of finance hos Geia Food setter du din ære i å overholde deadlines, prioritere din innsats og dine ressurser samt arbeide aktivt som leder, for å skape en kultur, som både motiverer og utvikler dine medarbeidere.

Du tar ansvar i ditt lederskap og arbeider målrettet for sikre en forretningsorientert utvikling av finance avdelingen.

GEIA FOOD TILBYR

Geia Food tilbyr en stilling, hvor du får frihet til å løse dine arbeidsoppgaver selvstendig. Geia Food har en klar og velformulert vekststrategi. Det er særdeles gode utviklingsmuligheter og arbeidsdagen foregår i et uformelt og resultatorientert miljø. Konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted er Geia Foods kontor i Oslo, Ole Deviks vei 6A. Tiltredelse ønskes snarest.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i Nor Selection Rekruttering AS, Stein Henning Larsen, 90019898 / shl@norselection.no eller Jon Aadne Aadnesen 90768983 / jaa@norselection.no
Søknad og CV sendes snarest via link søk her.
Søknader behandles konfidensielt og fortløpende.

Søk her


Geia Food er en av Nordens førende leverandører av matkonsepter til retail- og foodservice markedet innenfor kategorier som kjøl- og kolonialvarer, frysevarer samt drikkevarer. Geia Food er en virksomhet i kraftig vekst og omsetter for over 3 mrd. DKK i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Et sterkt kundefokus, solide partnerskap med leverandører og passion for innovasjon og eksekvering er grunnpilarene i virksomheten.
Arbeidsplassen ligger i Oslo, plassert i Næringsparken Ole Deviks vei i nyrenoverte lokaler som huser 33 ansatte.

Find your local market expert

In Geia Food we are always looking for new and interesting products to launch into the Nordic countries. We have a long experience and we would like to share this with you.

If you are interested in knowing more please contact our local purchase and sales representatives.