Kvalitetskoordinator - vikariat

Geia Food er specialiseret i at udvikle og sælge fødevarer til den skandinaviske detailhandel, enten under egne varemærker eller som private label. Virksomheden har som målsætning at sikre forbrugerne den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser og arbejder tæt sammen med fødevareproducenter i hele verden. Geia Food er certificeret efter IFS Broker.

Har du flair for detaljen, men også helheden? Er du god til at arbejde selvstændigt med fokus på drift og præcision? Og har du lyst til at være en del af Skandinaviens førende leverandør til detailkæderne? Har du flair for at arbejde med fødevarelovgivning og gennemgå deklarationer, leverandørerklæringer og lignende for de fødevarer, som Geia Food sælger? Så kan det være dig vi søger.

 

Jobbet

Som kvalitetskoordinator vil du sammen med resten af teamet blive ansvarlig for kvalitetssikringen af både eksisterende varer og mange nye, som Geia Food løbende udvikler i samarbejde med kunder og leverandører. Det er væsentligt, at du på egen hånd kan tage ansvar og ejerskab for hele processen inden for de forskellige produktgrupper, herunder bl.a. risikovurdering, dokumentation, kvalitetssikring og mærkning i overensstemmelse med gældende EU lovgivning. Alt sammen i tæt dialog med vores indkøbs- og salgsafdeling. Du får en international kontaktflade, og du kommer til at arbejde på dansk og engelsk.

Dine vigtigste ansvarsområder bliver:

 • Gennemgå leverandørdokumentation
 • Egenkontrol
 • Udfærdige varedeklarationer
 • Lave risikovurderinger
 • Korrekturlæsning og validering af varedeklarationer
 • Reklamationsbehandling
 • Du holder dig ajour med fødevarelovgivningen og anden relevant lovgivning, og som proaktiv støttefunktion for indkøb og salg sikrer du, at ny lovgivning implementeres i rette tid.

 

PERSONEN

Du har en uddannelse som levnedsmiddelkandidat, procesteknolog med speciale i fødevarer, laborant, Professionsbachelor i ernæring og sundhed (Fødevarer og Ledelse) eller anden fødevarefaglig baggrund. Du har gerne 3-5 års relevant erfaring, herunder erfaring med mærkning, men er du nyuddannet med mod på en stejl læringskurve, hører vi også gerne fra dig.

Derudover kan det siges om dig, at:

 • Du er rolig og ansvarsbevidst, samtidig med at du tør stå fast ved dine beslutninger og faglighed.
 • Dine kommunikative evner er veludviklede, og du har et godt øje for værdien i et udbytterigt samspil med dine samarbejdspartnere både internt og eksternt.
 • Du sætter en stor ære i at sikre kvaliteten og du er analytisk, struktureret og systematisk i din tilgang til arbejdet.
 • Dagligdagen er travl og varieret – ligeledes er arbejdsbyrden, hvilket du ikke lader dig stresse af, men finder sjovt og udfordrende.
 • Du sætter en ære i at have styr på detaljen, men evner samtidig at træffe hurtige beslutninger, når situationen kræver det.
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

 

DINE MULIGHEDER

I tæt samarbejde med dine kvalitetskoordinator-kollegaer får du stor frihed til selvstændigt at løse dine arbejdsopgaver. Du får engagerede og kompetente kolleger, der er stolte over at være en del af en succesfuld vækstvirksomhed, og der lægges vægt på et godt samarbejde på tværs af organisationen. Vikariatet er med ansættelse hurtigst muligt og ca. 1 års varighed, med mulighed for fastansættelse.

 

ANSØGNING

Du er velkommen til at kontakte Team Leader Quality Mia Steen Øland på mail mso@geiafood.dk eller telefon 88446638 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. Samtaler afholdes løbende.

Søg stillingen

 

Find your local market expert

In Geia Food we are always looking for new and interesting products to launch into the Nordic countries. We have a long experience and we would like to share this with you.

If you are interested in knowing more please contact our local purchase and sales representatives.