IT-supporter

Vil du være en del af en virksomhed i kraftig vækst, hvor ikke to dage er ens? Er du god til at finde løsninger og har fokus på detaljen? Er du en stærk samarbejdspartner og en god holdspiller? Så er det her muligvis jobbet for dig.

Geia Food er i kraftig vækst, og derfor søges til en nyoprettet stilling en IT-supporter til IT-teamet i Aalborg. Som IT-supporter vil du blive en vigtig brik for at bidrage til en høj driftssikkerhed og en hurtig hjælp til alle kollegaerne i koncernen på tværs af en bred applikationsportefølje.

 

JOBBET

IT-funktionen består i dag af en IT Manager og to IT Trainees, som servicerer koncernen på tværs af landegrænser; en koncern med ca. 145 medarbejdere og kontorer i hele Skandinavien.

Dit primære ansvar bliver it-support på tværs af virksomhedens brede applikationsportefølje. Du får den daglige kontakt til virksomhedens eksterne konsulenter og bliver det koordinerende bindeled på tværs af de igangværende IT-projekter.

Herudover bliver dine opgaver:

 • Sikre stabil drift af IT-infrastruktur i samarbejde med datatekniker-elev
 • Håndtering af driftsforstyrrelser (Office 365, EDI, Navision 2009)
 • Varetagelse af IT-sikkerhed efter gældende regler og politikker
 • Deltage og drive projekter, bl.a. SharePoint portal baseret på WorkPoint/Power Apps
 • Oprette adgange til systemer og tildeling af licenser
 • Sikre klargøring og administration af computere og mobiltelefoner
 • Migrering og implementering af applikationsportefølje i datterselskaber
 • Indkøb af IT-udstyr
 • Ansvarlig for fortsat oplæring og udvikling af IT-elever

Arbejdstiden er 37 timer og arbejdsstedet er Fuglevænget 9 i Aalborg.

 

PERSONEN

Du har en relevant uddannelse indenfor IT. Måske er du uddannet IT supporter eller Datatekniker med minimum 3 års relevant erfaring efter endt uddannelse. Måske har du en baggrund fra et større IT konsulenthus, hvor du har været vant til at håndtere en bred vifte af support i både 1. level og 2. level.

Derudover kan det siges om dig, at:

 • Du har erfaring med support af Office 365 platformen
 • Du har et kognitivt niveau over middel, hvilket også afspejles i dine eksamensbeviser
 • Du er detaljeorienteret, og du sætter en ære i at gøre tingene rigtigt – første gang
 • Du er i stand til at træffe selvstændige beslutninger og prioritere rigtigt – også i ukendte situationer
 • Du er holdspiller og har viljen til at udføre såvel rutineopgaver som nye opgaver
 • Du er lærenem og forstår hurtigt at sætte dig ind i nye systemer
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau

 

DINE MULIGHEDER

Du får frihed til selvstændigt at løse dine arbejdsopgaver. Virksomheden har en vækststrategi, og der er særdeles gode udviklingsmuligheder i et uformelt og resultatorienteret miljø. Virksomheden har derudover en IT-strategi der retter sig mod Office 365 og cloudmiljøet, og der tages således løbende skridt i denne retning, bl.a. ved næste år at implementere Dynamics 365 Business Central Cloud i hele koncernen, hvilket naturligt vil afføde nye og fremtidige opgaver som du i større eller mindre grad vil blive en del af.

Lønnen forhandles individuelt og modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer. Du indgår i Geia Foods frokost- og frugtordning, indgår i Geia Foods sundhedssikring og du får stillet bærbar PC og fri mobiltelefon til rådighed.

 

ANSØGNING

Stillingen ønskes besat 1/2-2022 men kan tilpasses efter den rigtige kandidat. Du er velkommen til at kontakte IT Manager Daniel Olesen på telefon 96341573 for af høre mere om stillingen. Send din ansøgning vedlagt dine eksamensbeviser ved at klikke på ”Søg stillingen” knappen.

SØG STILLINGEN

 

Geia Food er specialiseret i at udvikle og sælge fødevarer til den skandinaviske detailhandel, enten under egne varemærker eller som private label. Virksomheden har som målsætning at sikre forbrugerne den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser og arbejder tæt sammen med fødevareproducenter i hele verden.

 

 

 

 

Find your local market expert

In Geia Food we are always looking for new and interesting products to launch into the Nordic countries. We have a long experience and we would like to share this with you.

If you are interested in knowing more please contact our local purchase and sales representatives.