Head of Strategy and M&A

 

KARRIERESTILLING DER UDVIKLER OG DRIVER VÆKSTSTRATEGI 

Har du mod på en nøgleposition i en vækstorienteret og velkonsolideret fødevarevirksomhed, med fokus på bæredygtighed, er her et ideelt springbræt for den ambitiøse kandidat.

Geia Food er på en spændende udviklingsrejse, hvor man ser ind i en ambitiøs vækst de kommende år, både baseret på organisk vækst såvel som opkøb. Ambitionerne er store og med kapitalfonden Triton i ryggen, skal virksomheden tages til det næste niveau. Derfor søges nu en Head of Strategy and M&A til en nyoprettet stilling.

 

SPÆNDENDE KARRIERMULIGHED MED STOR STRATEGISK INDFLYDELSE 

Med direkte reference til Group CEO bliver din hovedopgave at være sparringspartner for Group Management, hvor du driver strategiske projekter på tværs i organisationen. Ud over interne strategiske projekter, bliver det dit ansvar at deltage i og drive M&A processer, med særligt fokus på identificering af relevante opkøbsmuligheder, deltagelse i opkøbsprocessen, samt efterfølgende projektledelse i forbindelse med integrationsprocessen.

Du vil få en bred snitflade rundt i hele virksomheden og af vigtige nøgleopgaver kan nævnes:

  • Sikre eksekvering på virksomhedens Corporate Must Wins i tæt samarbejde med Group Management
  • Strukturere og implementere strategiske processer i tæt samarbejde med lokale landeledelser
  • Udarbejde og præsentere business cases og oplæg til Group CEO/CFO samt bestyrelse
  • Identificere nye opkøbsmuligheder – vurdering af strategisk fit og mulige synergier
  • Drive integrationsprocessen efter M&A – sikre den rette plan for en succesfuld integration

 

STÆRK FORRETNINGSFORSTÅELSE OG ANALYTISK SKARP

Du kommer formentligt med nogle års erfaring fra et førende konsulenthus eller sidder i dag i en rolle, hvor du arbejder op mod ledelsen i en mellemstor eller større kommerciel virksomhed. Gerne i en stilling med ansvar for strategiudvikling og strategieksekvering, og du har gerne erfaring med M&A processer.

Du har en naturlig gennemslagskraft, som gør, at du kan lede projekter bredt i virksomheden, samt evner at udarbejde og præsentere materiale for ledelsen og bestyrelsen. Som person er du udadvendt, og du møder folk i øjenhøjde med god energi. Du trives i et dynamisk miljø i en ambitiøs virksomhed, hvor der er kort vej fra tanke til handling.

Det forventes, at du har en erhvervsøkonomisk uddannelse på kandidatniveau formentlig inden for strategi eller finansiering. Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk og skal forvente 30-40 rejsedage i Skandinavien om året. Du kan være bosiddende i hele landet men det forventes, at du kan være til stede på hovedkontoret i Ålborg 2 dage om ugen.

Du tilbydes en stilling med mulighed for at udvikle dit potentiale i en succesfuld virksomhed, hvor troværdighed, loyalitet og bæredygtighed er vigtige nøgleord. Der er flere opkøb på vej, og stillingen har stor strategisk betydning, hvorfor din indsats har stor indflydelse på den fremtidige succes.

SØG STILLINGEN

 

Geia Food er bindeleddet mellem fødevareproducenter og detailkæder. Virksomheden har et stort markedskendskab inden for udvikling af fødevarekoncepter til detailhandlen. Alle førende nordiske detailkæder er kunder hos Geia Food. Med et attraktivt leverandørnetværk af 300 producenter, en bred produktportefølje og tilstedeværelse i alle skandinaviske lande, dækker Geia Food alt fra idégenerering af nye fødevarekoncepter til emballagedesign og lancering i butik.
Geia Food har 129 ansatte med hovedkontor i Ålborg og afdelinger i Skælskør, Oslo og Karlstad. Virksomheden er særdeles velkonsolideret med en ambitiøs vækstplan om at fordoble omsætningen frem mod 2025. Geia Food omsætter i dag for DKK 2,4 mia.

Find your local market expert

In Geia Food we are always looking for new and interesting products to launch into the Nordic countries. We have a long experience and we would like to share this with you.

If you are interested in knowing more please contact our local purchase and sales representatives.