HEAD OF PURCHASE


Vil du sætte dit aftryk på kolonialsortimentet i hele den Nordiske dagligvarehandel?

I en nyoprettet stilling som Head of Purchase har du det overordnede ansvar for indkøb, sortimentsudvikling og konceptudvikling for en bred vifte af fødevarer i kolonialkategorien. Du har Product Sourcing Manager i reference, men du er også selv hands-on.

Geia Foods ambition er at være den foretrukne samarbejdspartner for detailhandelen i Norden, når det drejer sig om at finde de bedste fødevarer til kunderne. Du får således rig mulighed for at sætte dit aftryk på sortimentet i kolonialkategorien i detailhandlen i hele Norden.

Der er fuld fart på hos Geia Food, så du skal trives i et engageret og resultatorienteret miljø, hvor det er dig, der af egen drift og i tæt samarbejde med leverandørerne udvikler kolonialvarer til et marked, der konstant efterspørger nye varer.

JOBBET

Du vil selvstændigt varetage indkøb, sortimentsudvikling og konceptudvikling af en lang række varer, og du vil få et meget tæt samarbejde med dine kolleger i indkøb og salg i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Kontakt til og forhandling med leverandører i hele verden
  • Indgåelse af indkøbsaftaler samt opfølgning på disse
  • Produktudvikling af nye varer i samarbejde med dine kolleger i salg og leverandørerne
  • Leverandør- og messebesøg i udlandet
  • Ledelse af Product Sourcing Manager

Du skal regne med 30-40 internationale rejsedage årligt.

DINE KVALIFIKATIONER

For at få succes i jobbet er det afgørende, at du har solid erfaring med indkøb og afsætning af fødevarer i detailhandel. Dit leverandørsamarbejde er baseret på seriøsitet og det gode købmandskab, og du ved, at den personlige relation er fundament for den succes, der skaber vækst i forretningen for begge parter.

Du er i alle henseender proaktiv, og du holder dig opdateret på ny viden og udvikling indenfor dit
vareområde.

Din bopæl kan være i hele landet, da Geia Food har kontorer i Skælskør, Aalborg og Middelfart, og du får domicil, hvor det passer bedst i forhold til din bopæl.

DET KAN DU FORVENTE

Med reference til Purchasing Director får du mulighed for at fortsætte karrieren i en virksomhed, der allerede er en af Nordens førende fødevareleverandører – og samtidig er vækstambitionerne for fremtiden store.

 

ANSØGNING

Geia Food samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

SØG STILLINGEN


Geia Food er en af Nordens førende leverandører af fødevarekoncepter til detailmarkedet inden for kategorier som køle- og kolonialvarer, dybfrost samt drikkevarer. Geia Food er en virksomhed i kraftig vækst og omsætter for omkring 3 mia. DKR. Et stærkt kundefokus, solide partnerskaber med leverandører i hele verden og konstant fokus på innovation og eksekvering er grundpillerne i virksomheden. Læs mere på www.geiafood.com.

 

Find your local market expert

In Geia Food we are always looking for new and interesting products to launch into the Nordic countries. We have a long experience and we would like to share this with you.

If you are interested in knowing more please contact our local purchase and sales representatives.