Handelselev til Indkøb og Supply Chain

Vil du have ansvar i dit arbejdsliv, trives du med samarbejdspartnere i det meste af verden, og vil du klædes godt på til din videre karriere i international handel, så er en elevstilling i Geia Food måske noget for dig. Geia Food handler med fødevarer i Norden og hjælper kunder med at finde de rette leverandører, de gode produkter og den bedste transport.

 

JOBBET

Vi søger til afdelingerne Indkøb og Supply Chain i alt 3 handelselever, som skal indgå i vores teams i Aalborg. Da det er vigtigt for os, at du passer ind i teamet og opgaverne, behandler vi ansøgningerne som en samlet pulje – herefter vil du blive kaldt til samtale til et specifikt job. Brænder du for en særlig afdeling, mærker du din ansøgning med dette.

Som handelselev i Geia Food får du en 2-årig uddannelse, der indeholder mange varierende arbejdsopgaver inden for alle aspekter af handel. Gradvist får du mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder samtidig med, at du vil dygtiggøre dig teoretisk via 8-11 ugers skoleophold på den nærmeste handelsskole.

Arbejdsopgaverne i Indkøb vil bl.a. omfatte:

 • Opgaver på tværs af indkøbsafdelingens produktkategorier
 • Daglig kontakt på tlf. og mail til leverandører i det meste af verden på egne projekter og som led i den daglige drift
 • Vareoprettelse og vedligehold af stamdata i Navision
 • Udvikling af koncepter og emballage i tæt samarbejde med interne og eksterne interessenter
 • Håndtering af vareprøver, markedsanalyser og vedligehold af produktkatalog
 • Håndtering af reklamationer og afvigelser

Arbejdsopgaverne i Supply Chain vil bl.a. omfatte:

 • Daglig kommunikation med samarbejdspartnere; kunder, lagre, transportører og leverandører
 • Behandling af salgs- og købsordrer
 • Disponering af varer til kundernes sortiment og kampagner
 • Håndtering af reklamationer og afvigelser
 • Problemløsning og support på tværs af afdelinger
 • Udarbejdelse af import- og eksportdokumenter

Dit arbejdssted bliver Fuglevænget 9 i Aalborg sammen med ca. 60 engagerede kollegaer. Du vil blive en del af et team, som består af teamledere, managere og koordinatorer – nogle du vil have daglig sparring med. Du kommer også til at samarbejde med kollegaer i andre afdelinger i Geia Food.

Vi søger elever til opstart hurtigst muligt, og ansøgninger vil blive behandlet løbende. Vi kan dog tilpasse opstarten for den rette kandidat.

 

PERSONEN

For at få succes som elev i Geia Food skal du være læringsparat og kunne arbejde selvstændigt med dine opgaver. Kontoret har et dynamisk og til tider hektisk miljø, og det er vigtigt, at du kan prioritere dine opgaver og have flere bolde i luften.

Du skal have flair for detaljen, brænde for det gode købmandskab, være talstærk, og du skal kunne lide kontakt til kunder og leverandører. Som handelselev kommer du med det samme til at begå dig på både dansk og engelsk, så det er en forudsætning, at du har et højt niveau på begge sprog, både skriftligt såvel som mundtligt.

For et komme i betragtning til stillingen som elev, skal du have bestået følgende:

 • HG2 / EUD (GF2) / EUX (det studiekompetencegivende forløb) eller
 • HHX eller
 • HTX, STX eller HF suppleret med et 5 ugers EUS5 forløb fra Handelsskolen

Alle ansøgere på 25 år eller derover, og som har opstartet grundforløbet efter 1. august 2015, skal medsende en uddannelsesplan, som kan rekvireres via henvendelse til den lokale Handelsskole.

Det kan også være, at du har færdiggjort en markeds-, handels- eller serviceøkonom. Eller måske du er startet på en videregående merkantil uddannelse men har erkendt, at du hellere vil tilegne dig den merkantile viden i praksis

 

DINE MULIGHEDER

Efter din elevtid vil du have udviklet dig til en dygtig koordinator. Der vil være gode muligheder for at fortsætte karrieren som koordinator i Geia Food.

 

ANSØGNING

Er du interesseret i at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte teamleder i Indkøb eller Supply. Enhver henvendelse behandles fortroligt.

Teamleder Indkøb:
Karina Rasmussen, telefon +45 96341668

Teamleder Supply Chain:
Anne Sophie Ilum Gade, telefon +45 96341587

Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

SØG STILLINGEN

 

Geia Food er en handelsvirksomhed i kraftig vækst og med en årlig omsætning på godt 2 mia. dkr. i Norden. Vi er specialiseret i at udvikle og sælge fødevarer til den skandinaviske detailhandel, enten under egne varemærker eller som private label. Virksomheden har som målsætning at sikre forbrugerne den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser og arbejder tæt sammen med fødevareproducenter i hele verden. Vi har fire kontorer i Norden og ca. 140 ansatte.

 

 

 

 

Find your local market expert

In Geia Food we are always looking for new and interesting products to launch into the Nordic countries. We have a long experience and we would like to share this with you.

If you are interested in knowing more please contact our local purchase and sales representatives.