Foodservice Distriktschef til Sjælland

Vil du være del af en fødevarevirksomhed i kraftig vækst, hvor ikke to dage er ens? Er du god til at skabe værdi, inspirere og finde løsninger til dine kunder? Elsker du at være på farten, og motiveres du af at opnå resultater og være en del af et stærkt team – så er det her muligvis jobbet for dig.

Der er tale om en nyoprettet stilling som ansvarlig for varetagelse og udvikling af salget inden for foodservice i Geia Food A/S i distrikt Sjælland.

STILLINGEN

Med reference til den ansvarlige for foodservice i Geia Food bliver du en del af et salgsteam med dedikerede kolleger i en afdeling, der er kendetegnet ved høj dynamik, mange interne og eksterne samarbejdspartnere, arbejdsomhed og plads til humor.

Geia Food A/S er en international arbejdsplads med over 100 kollegaer, der er dedikerede og brænder for at gøre en forskel inden for fødevarer i Skandinavien.

 • Distriktschefen (DC) har ansvaret for at varetage og udvikle salget af virksomhedens sortiment på Sjælland.
 • Jobbet indebærer besøg ved områdets grossister og relevante slutbrugere, deltagelse i lokale messer, større messer i Danmark, demoer og andre relevante arrangementer.
 • DC er ansvarlig for markedsføring og kampagner for lokale grossister.
 • DC får en aktiv rolle i udvælgelsen af nye produkter og muligheder til foodservicesortimentet.
 • DC kommer til at indgå i salgsmøder med kollegaer fra de danske kontorer i Skælskør og Aalborg.

Din arbejdsdag tager udgangspunkt fra din bopæl. Stillingen er på 37 timer.

KVALIFIKATIONER

For at komme i betragtning til jobbet skal du have erfaring fra fødevarebranchen og foodservicemarkedet. Du kommer fra en lignende stilling, eller du har en fødevarerelevant baggrund, hvor du er uddannet inden for fødevare og/eller har en del års erfaring med salg ind til HoReCa. Det er en fordel, at du har et godt netværk inden for branchen.

I øvrigt kan man sige om dig, at:

 • Du forstår at skabe et værdifuldt samarbejde med dine kunder
 • Du tager ejerskab for dine opgaver og forstår at prioritere med kunden i fokus
 • Du trives i et hektisk arbejdsmiljø, hvor du arbejder målrettet og opsøgende
 • Du tager initiativ og kan arbejde med deadlines
 • Du trives med at være på farten og besøge kunder dagligt
 • Du er god til at skabe relationer og resultater
 • Du er omstillingsparat og vant til at administrerer flere prioriteter

DU TILBYDES

En attraktiv stilling i en succesfuld virksomhed. Geia Food A/S har et uformelt, åbent og seriøst arbejdsmiljø, og der er frihed til at løse dine opgaver inden for det givne ansvarsområde.

Jobbet indeholder attraktive arbejdsforhold med bl.a. firmabil, relevant IT-udstyr og pension samt sundhedssikring. Lønnen forhandles individuelt, og modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

ANSØGNING

Stillingen ønskes besat 1. august 2021, men det kan tilpasses efter den rigtige kandidat. Du er velkommen til at kontakte Foodservice Sales Manager, Mads Carlsen på tlf. 8844 6608 eller e-mail mca@geiafood.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. Ansøgningsfristen til stillingen er d. 1. juni 2021.


Søg stillingen

Find your local market expert

In Geia Food we are always looking for new and interesting products to launch into the Nordic countries. We have a long experience and we would like to share this with you.

If you are interested in knowing more please contact our local purchase and sales representatives.