Finance Coordinator

Vi søger en dedikeret Finance Coordinator. I rollen skal du bruge din ekspertise og dine erfaringer til at skabe grundlag for korrekte beslutninger i en virksomhed, som anvender de nyeste it-systemer på tværs af koncernens selskaber i Norden.

Geia Food er på en spændende udviklingsrejse, hvor man ser ind i en ambitiøs vækst i løbet af de kommende år, baseret på både organisk vækst og opkøb. Ambitionerne er store og med kapitalfonden Triton i ryggen, skal virksomheden tages til det næste niveau. Som Finance Coordinator skal du bidrage til Geia Foods udvikling, ved at skabe et retvisende beslutningsgrundlag.

Som Finance Coordinator har du et operationelt ansvar, hvor du og dine kollegaer sikrer ”orden i penalhuset” og løser udfordringer i tæt samarbejde med forretningen. Du bliver en del af en stærk økonomiafdeling, hvor faglig sparring, kollegial udvikling og fremdrift er i fokus.

Dit ansvarsområde inkluderer blandt andet vores Norske selskab, hvor der løses opgaver i samarbejde med den lokale afdeling.

Dine arbejdsopgaver er en bred pallette af økonomiopgaver med base i en ny implementeret Business Central platform, og udgør blandt andet:

  • Ind- og udbetalinger
  • Håndtering af omkostningsfakturaer
  • Leverandørkontakt og -afstemning
  • Fakturering og lagerafstemning
  • Klargøring til månedsregnskab og afstemning
  • Ad-hoc opgaver efter kompetencer.

Din baggrund er erfaring fra en lignende stilling, hvor du har været revisor, bogholder eller lignende funktion. Du har en videregående uddannelse og behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Du har gode it-kompetencer indenfor Office pakken, og formår at anvende Excel m.v. til at understøtte dine opgaver.

Som person er du selvstændig og vedholdende. Du er fokuseret på detaljer, sætter en ære i at overholde deadlines, arbejder metodisk og analytisk og er samtidig god til at samarbejde med dine forskellige kolleger.

Geia Food tilbyder en stilling, hvor du bliver en del af et fagligt miljø og får mulighed for at arbejde i de nyeste systemer og teknologier, herunder Business Central, Power BI med generelt fokus på automatisering og robotisering. Der er gode udviklingsmuligheder og arbejdsdagen foregår i et uformelt og resultatorienteret miljø. Lønnen forhandles individuelt og modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer. Udgangspunktet for dit arbejde er Geia Foods hovedkvarter på Fuglevænget 9, 9000 Aalborg, men der vil forekomme lejlighedsvis rejseaktivitet i Norden. Tiltrædelse ønskes snarest efter aftale.

Er du interesseret i at høre mere om Geia Food og stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kompetent A/S ved Managing Partner Karsten Romby på telefon 2524 0260 og/eller krl@kompetent.as

 

SØG STILLINGEN

 

Geia Food er den førende Food Concept Provider i Skandinavien. Virksomheden agerer som et værdiskabende bindeled mellem best-in-class fødevareproducenter, de skandinaviske detailkæder og foodservicekunder. Geia udvikler varer inden for en bred variation af produktgrupper og primært fokus er på kundernes varemærker, mens der også leveres i Geias egne varemærker og packers brands. Virksomheden beskæftiger ca. 150 medarbejdere og har kontorer i Danmark, Sverige og Norge. Læs mere på www.geiafood.dk

Find your local market expert

In Geia Food we are always looking for new and interesting products to launch into the Nordic countries. We have a long experience and we would like to share this with you.

If you are interested in knowing more please contact our local purchase and sales representatives.